Алекс Сърчаджиева с разтърсващо признание за живота си (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева направи важно признание пред Ники Кънчев

Когато Алекс Сърчаджиева открехва душата си, обикновено мрежата се просълзява, защото признанията й са все силни и наситени откъм емоции. Така се случи и този път в разговор с Ники Кънчев в новата му видео поредица „Важното за теб“.

„Важното за мен е София. Нищо друго не искам. Искам да съм жива и здрава, за да я отгледам. Искам детето ми да е добре, да е щастлива и да има хората, които са около мен“, сподели Алекс пред своя добър приятел и колега.

Припомняме, че в началото на тази година младата актриса  и тв водеща загуби своя любим Иван Ласкин и животът й се преобърна на 180 градуса. „Просто животът ми се срина. Край. Както всичко е наред и си създал свой свят, и си живееш в твоя розов балон, изведнъж всичко изчезва и ти си на дъното, в нищото. Когато си сам, е много тежко“, добави още Сърчаджиева, която днес намира сили и смисъл в живота си в лицето на дъщеря си София.

„Стегнала съм се, заради София. Аз нито се оплаквам, нито има за какво да се оплаквам. Човек си минава през някакви неща. Страшни са. Намираш смисъл да продължиш напред. Моят смисъл е София. Това е“, казва още Алекс.

Малко след като губи любимия си Иван Ласкин, тя получава предложение да води първото издание у нас на „Игри на волята“. И на практика това я спасява от мислите, които иначе със сигурност са й действали смазващо.

Алекс Сърчаджиева направи разтърсващо признание за живота си сн. Фейсбук

Алекс Сърчаджиева направи разтърсващо признание за живота си сн. Фейсбук

„Много се радвам, че това предаване дойде в този момент за мен, защото цяло лято нямах време да мисля за нищо, тъй като снимките бяха всеки Божи ден в продължение на 2 месеца и половина“, споделя още Алекс Сърчаджиева за това какво я е спасило от тъжните мисли след загубата на Иван Ласкин, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар