Велко Ражнатович: Искам да дам на детето си всичко, което не получих от Аркан!

Гласувайте за статията

Велко Ражнатович страда заради баща си, но не съжалява за миналото

Велко Ражнтавич няма търпение да стане баща за първи път. Синът на Цеца Величкович се ожени преди дни, а със съпругата му Богдана чакат първо дете. Сръбската певица вдигна най-голямата сватба в Белград, като събра над 500 гости на събитието. Купонът се превърна в една от най-паметните вечери на годината, а младоженците скоро след това обявиха, че ще стават и родители.

Велко от сега няма търпение да се роди бебето, като се кълне, че ще направи всичко, от което той е бил лишен. „Нямам търпение да стана баща. Много искам да дам на детето си всичко, което аз нямах“, казва той, пише skopje24.mk

На сина на Цеца най-много му липсват годините с баща му. Покойният бос почина при неизяснени обстоятелства, като се смята, че убийството му е било поръчано. От семейния дом часове след смъртта му изчезват документи, бижута, ценности и други неща. Полицията с дни разпитва Цеца и останалите от фамилията, но без резултат. Цялото семейство е в шок след трагедията, а заплахата от затвор виси над всяка от техните глави. За Велко и Анастасия това са едни от най-трудните дни. Те не само губят баща си, но също така са и част от разследване, свързано с делата на Аркан. И полицаите неведнъж обсаждат дома им.

„Нямах възможност да бъда много време с баща си. Израснах без баща. Но винаги съм знаел, че ще кръстя сина си на моя родител“, казва още синът на Цеца.

Велко Ражнатович проговори за бащинството сн. Инстаграм

Велко Ражнатович проговори за бащинството сн. Инстаграм

Младежът признава още, че с Богдана са като залепени. „Нормално е. Не можем един без друг. Тя ще ме следва, където и да отида. Живеем както преди, с тази разлика, че има пръстени на ръцете ни“, казва още Ражнатович. Той признава, че заради бременността на Богдана в дома им е малко напрегнато, но въпреки това се наслаждава на предстоящото бащинство с усмивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар