Нова длъжност в двореца заради Меган и Хари (Одобреният кандидат със заплата от 85 000 паунда)

Гласувайте за статията

Полетите на Меган и Хари накараха кралското семейство да отвори нова длъжност в двореца

Отварят нова длъжност в двореца заради Меган и Хари. Тази година пътуванията на кралското семейство бяха наблюдавани много внимателно. С повишаването на годишните температури и увеличаващата се заплаха от глобално затопляне, екоактивистите взеха на мушка принц Хари и Меган Маркъл.

Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха обвинени, че са пътували с четири частни самолета само за 11 дни. Хари се опита да оправдае полетите с частни самолети, с това, че така осигурява по-голяма сигурност на семейството си.

Заради тези полети, сега кралското семейство отваря нова длъжност в двореца. „Директор по пътуванията“ ще се занимава с осигуряването на полети, които не вредят на природата и в същото време са рентабилни. Заплатата, която ще получава одобреният кандидат, ще стигне до 85 000 паунда.

За да заслужи наградата си обаче, желаещият ще трябва да работи близо 38 часа на седмица и да се справя с критични ситуации. Освен че ще трябва да организира полетите на кралските особи, директорът по пътуванията ще се занимава и с операции, свързани с хеликоптера на кралицата. Той ще трябва и да знае разписанията на кралската железница.

В допълнение, кандидатът ще трябва също да се свързва с всички официални власти, за да гарантира сигурността на кралското семейство, когато те посещават различни страни. Според обявата, публикувана на официалния сайт на двореца, кралица Елизабет търси човек, който е добър в планирането, лидерството, мениджърството, комуникацията, преговорите, умее да разрешава конфликти и да анализира.

Отварят нова длъжност в двореца заради Меган и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Отварят нова длъжност в двореца заради Меган и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Крайният срок да станете част от персонала на двореца, и по точно „Директор по пътуванията“, е 20-ти декември. Дотогава всеки желаещ може да подаде документи, пише tialoto.bg. За своята работа одобреният кандидат ще получава заплата, която може да достигне до 85 000 паунда за около 38 часа работа на седмица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар