Андреа разкри истината (Има ли нова връзка?)

Гласувайте за статията

Андреа проговори за слуховете, че има нов мъж в живота си

Андреа разкри истината. Из медиите тръгнаха слухове, че поп фолк изпълнителката има нова тръпка в живота си и това не е Кобрата. Според румънски таблоид световноизвестната звезда Дан Балан и певицата имат много повече от професионални отношения.

Причината за появилите се слухове е, че Андреа и Балан неведнъж са засичани заедно на различни събития и са неразделни. Мениджърът на поп фолк изпълнителката категорично отказва да коментира появилите се слухове за личния живот на Андреа, защото това е нещо странично от проектите и участията на певицата и не е негова работа.

За разлика от мениджъра си, поп фолк изпълнителката реши сама да коментира написаното от румънските медии по неин адрес. За тази цел тя използва отново социалните мрежи. „Няма значение колко скандална съм в моите видеоклипове и снимки, моята душа и сърце са различни. Винаги съм търсила нещо истинско и смислено, което да изпълни сърцето ми. Мразя клюките, въпреки имиджа си“, написа Андреа в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

„Да, аз познавам Дан Балан, но нашите отношения винаги са били професионални и са били свързани само с работата ни по музикални проекти“, допълва още поп фолк изпълнителката, която не обича да се пишат измислени новини по неин адрес.

Засега обаче Андреа не е коментирала друг слух, който се появи през последните дни, а той е, че с Кубрат Пулев отново са заедно след кратката раздяла. В едно от своите интервюта Кобрата сподели, че човек никога не знае какво може да се случи и намекна, че с поп фолк изпълнителката може пак да се съберат.

Андреа разкри има ли връзка с Дан Балан сн. Инстаграм

Андреа разкри има ли връзка с Дан Балан сн. Инстаграм

„С Андреа се разделихме, но ще видим. Не се знае нищо. Любовта не е лесно нещо. Тя е движещата сила, която ни бута и ни кара да сме живи. Ще видим как ще се наредят нещата. Още седи това ми желание да имам деца и няма да угасне. Ще се боря, докато го постигна“, каза Пулев в предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви в края на ноември.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар