Деми Ловато с ново тату: Оцелях след дрогата! (още подробности)

Гласувайте за статията

Деми Ловато е горда от себе си и от това, че оцеля от дрогата!

Деми Ловато е горда от своите постижения. Изпълнителката наскоро се похвали с нова татуировка, която е посветила на един от най-големите си успехи в живота, а именно в борбата с наркотиците.  26-годишната Ловато публикува снимка в Инстаграм, на която се вижда надписът „оцеляла“.

Деми Ловато

Чаровницата Деми Ловато не смята да се връща назад

През юли 2018 година, Деми беше вкарана в болница заради свръхдоза. Ситуацията не беше много добра, тъй като изпълнителката дори беше с опасност за живота. Все пак, всичко приключи с щастлив край и Ловато се прибра вкъщи.

След случилото се обаче тя се закле повече никога да не приема нищо за даденост и да помисли над всяко едно решение, което взема.

Ловато реши да се оттегли за малко и от социалните мрежи, но през последните няколко месеца бавно прави своето завръщане в дигиталния свят. Освен това, през миналия месец, тя даде и своето първо интервю от година насам.

„Няма смисъл да живееш, ако не живееш за себе си. Ако правиш нещата заради други хора, няма да се получат нещата“, казва Деми пред „Teen Vogue“.

Точно това направи и изпълнителката, когато през юни си направи още една татуировка, която отново беше насочена към грижата за себе си. Тя си написа думата „Аз“ на пръста и се похвали с нея в Инстаграм.

„Аз на първо място обичам себе си“, сподели Ловато със своите фенове. Е, явно Деми обича и още един човек, тъй като преди няколко седмици тя потвърди, че има връзка с Остин Уилсън. Двамата публикуваха снимки в социалните мрежи, с което обявиха на света, че са заедно.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар