В 9-ия месец: Джулиана Гани не излиза от фитнес залата! (виж тук)

В 9-ия месец: Джулиана Гани не излиза от фитнес залата! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Джулиана Гани не спира да тренира и бременна!

Бременната Джулиана Гани не се спира. Моделката ударно спортува, като дори в деветия месец няма задръжки. Силиконката, която скоро ще роди първото си дете, не излиза от залата.

Джулиана Гани

Джулиана Гани не спира да тренира, за да не развали формата си

Гани залага на леки упражнения, които по-скоро са гимнастика, но се чувства добре с тях. Бъдещата майка не вдига тежести и щанги, а вместо това се разтяга и прави упражнения, които развиват цялото тяло, пише вестник „България днес”.

Под зоркия поглед на бащата на детето си – Илиян Найденов, Малката Джулка вае фигура въпреки напредналата си бременност.

Джулиана Гани е качила много малко за всичките 9 месеца и изглежда прекрасно. Коремът дори почти не й личи, въпреки че съвсем скоро ще роди.

Това обаче стана повод за доста коментари и дори негативни мнения от страна на майките у нас. Много от тях са убедени, че има време да се грижиш за визията си и това определено не е бременността.

Те обвиниха Гани, че действа необмислено и дори безотговорно към бебето си, без да искат да слушат как тя ги убеждава, че всичко с плода е наред. И е дори полезно жените да не се запускат през тези така важни девет месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар