Щерката на Гала закъса

Гласувайте за статията

Мари – щерката на Гала, закъса

Щерката на Гала – Мари закъса. В рамките на няколко дни за втори път колата й я оставя на пътя. Брюнетката не успя да запали автомобила си и веднага повика Стефан на помощ. Това се случва ден след като колата й я остави на пътя. Но този път тя закъса на паркинга на столичен мол.

Щерката на Гала направи нещо, което в тази ситуация не й помогна. Тя отвори прозореца на автомобила си, но след това не успя да го затвори заради проблемите с акумулатора и замръзна, докато Стефан пристигна, пише Хот арен, позовавайки се на „България днес“.

Само преди дни майката на Мари отново прикова погледите към себе си. Папараци щракнаха блондинката на обяд в изискан столичен ресторант. Гала обядва заедно с племенницата си, която се завърна от САЩ, своята майка, щерка си и любимия си Стефан. Компания им прави и любимият на Мари, който се появи в ресторанта с гипсиран крак. Все още не е ясно как е контузил крака си. Компанията отрупа масата с изискани блюда. Справка в ценоразписа на ресторанта показва, че пищният обяд на фамилията е струвал на Гала около 1000 лв.

Водещата прикова погледите с чанта на Люи Вютон, която струва няколко хилядарки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар