Бруклин Бекъм пак с ново гадже (Вижте коя заби – Снимки)

Гласувайте за статията

Най-големият синът на семейство Бекъм е желан ерген сред момичетата

На Бруклин Бекъм му бяха нужни само две седмици за да забрави Хана Крос. От тогава насам като един от най-известните ергени на световните знаменитости той сменя гаджетата си като ръкавици. А папараците едва успяват да запомнят всичките имена на новите му любовници.

Сред последните завоевания на сина на Дейвид и Виктория са 21-годишната канадска актриса Натали Гандхорн и 25-годишната й колежка Фийби Торанс.

В последно време Бруклин най-често е наблюдаван в компанията на дъщерята на известния американски индустриалец и милиардер Нелсън Пелц. Да не пропуснем и факта, че 24 годишната Никола също е актриса.

Миналия петък репортери се натъкнаха на двойката в скейт парк в западен Лондон. Успяха да  снимат влюбените, които не можаха да въздържат чувствата си и се награбиха с целувка.

Преди ден пък Бруклин и Никола бяха на театрално представление в лондонски театър. Параците ги уловиха на влизане преди да почне постановката. Новата двойка бе в компанията на баба Джаки и дядо Тони Адамс. Които са родители на Виктория Бекъм.

Снимка: LEGION-MEDIA

Със тях бяха и 17-годишният Ромео и 14-годишният Крус. Явно отношенията межди влюбените се задълбочават и Бруклин е представил новата си на семейството. Съдейки по широките усмивки на лицата им запознанството с фамилията е минало успешно, предават от ru.hellomagazine.com.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар