Принц Уилям е мъжът мечта (Вижте какво разкри Кейт за своя съпруг)

Гласувайте за статията

Принц Уилям спечелил съпругата си Кейт Мидълтън с готварските си умения

Принц Уилям печели съпругата си Кейт Мидълтън с готварските си умения. Херцогинята на Кеймбридж сподели интересни неща от моментите, когато тя и принц Уилям са учили в университета „St. Andrews“ в Шотландия. Точно там двамата се запознават и започват връзка преди повече от 10 години.

Въпреки високите им титли, двамата не разчитат на лични готвачи, а често приготвят вечерята си сами. Това призна самата Кейт в предаването „A Berry Royal Christmas“ на кулинарката Мери Бери.

Херцогинята споделя как точно принц Уилям е успял да я спечели в ранните дни на тяхната връзка. „По времето, в което бяхме в университета, той често готвеше спагети „Болонезе“. Мисля, че така се опитваше да ме спечели“, каза Мидълтън в предаването. Херцогинята на Кеймбридж добавя, че съпругът й все още застава зад печката „Понякога ми прави закуска. Много е добър в това“, споделя още Кейт.

И докато голяма част от кралското семейство може да разчита на лични готвачи за приготвянето на храната им, Кейт и Уилям рядко се възползват от тази привилегия. Най-често в кухнята се вихри херцогинята. Това призна самият Уилям. „Мога да правя чай, Мери, но не й да готвя. Катрин е тази, която приготвя вечерята, а не аз“, сподели херцогът на Кеймбридж пред кулинарката Мери Бери.

Това не е първият път, в който Кейт и Уилям разкриват подробности за личния си живот преди официално да станат съпруг и съпруга. В интервю през 2010-та година, когато беше обявен и годежа им, тя признава, че е била доста срамежлива първия път, когато е говорила с принца. „Доста се изчервих, когато те срещнах и си спомням, че много се срамувах от теб“, казва тогава Кейт.

Принц Уилям печели съпругата си Кейт Мидълтън със спагети "Болонезе" сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям печели съпругата си Кейт Мидълтън със спагети „Болонезе“ сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Тя добавя, че двамата са били доста време разделени, тъй като Уилям е имал кралски задължения и често е отсъствал от университета, пише tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар