Мел Би със строги изисквания към мъжете (Вижте какво ги кара да правят)

Гласувайте за статията

Мел Би се грижи много внимателно за здравето си и не допуска кого да е в леглото си

Мел Би има много строги изисквания към мъжете, които допуска до себе си. Певицата наскоро пусна подкаста си „The Truth Flirts“, в който се опитва да разбие всякакви табута относно сексуалния живот. Тя си партнира с приложението за онлайн запознанства „Badoo“ и излъчи първия си епизод през октомври.

В „The Truth Flirts“ Мел Би говори за абсолютно всичко и дори споделя неща от своя романтичен живот. В последния епизод на подкаста си, изпълнителката от групата „Спайс Гърлс“ признава пред гостите си Джеймс Лок и Аликс Фокс, че често моли мъжете, с които излиза, да си правят медицински прегледи. Мел Би иска това да става преди тя и партньорът й да са прекарали първата нощ заедно.

Тя споделя, че иска да се предпази от всякакъв вид болести, предавани по полов път. „Смятам, че такъв разговор е много важен преди първата ви нощ заедно. Аз съм го провеждала. Ще се изненадате колко лесно се говори на такава тема“, казва изпълнителката от „Спайс Гърлс“ в подкаста си.

Мел Би дори кара мъжете, с които излиза, да се тестват за венерически болести. Някои може да намират това за обидно, но скорошно проучване се оказва в подкрепа на това действие на спайската.

Според Световната здравна организация, заболяванията, предавани по полов път се повишават с изключителни високи темпове. Според учените, това се дължи на голямата популярност на онлайн приложенията за запознанства. Те крият огромни рискове за партньорите, тъй като човекът от едната страна не познава другия.

Мел Би кара мъжете си да минават медицински преглед сн. Инстаграм

Мел Би кара мъжете си да минават медицински преглед сн. Инстаграм

Затова и решението на известната певица Мел Би от „Спайс Гърлс“ може да се окаже доста полезно и е хубаво да помислите за такъв разговор преди следващата си среща, пише tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар