Брад Пит и Дженифър Анистън са една от най-обичаните двойки!

Брад Пит и Дженифър Анистън бяха една от най-обичаните двойки в Холивуд. Двамата се срещат през 1998 година и любовта между тях пламва веднага. Женят се само две години по-късно в Малибу в тесен кръг. За съжаление, бракът им не продължи дълго и актьорите се развеждат през 2005 година. [caption id="attachment_613670" align="aligncenter" width="300"]Брад Пит Брад Пит и Дженифър Анистън успяха да запазят близостта си[/caption] Малко след това Пит започва връзка с Анджелина Джоли и мнозина сметнаха, че именно тя е била причината за раздялата между него и Анистън. Брад и Анджелина имат 6 деца, от които три са осиновени. Бракът между двамата обаче също не завърши добре и в момента те също са разделени. През годините Брад Пит и Джен Анистън винаги са твърдели, че нещата между тях са повече от добре и те остават приятели. Това беше доказано по време на партито по случай 50-ия рожден ден на актрисата, където бившият й съпруг беше един от специалните гости. Тогава се появиха слухове, че между двамата може да има нещо повече от приятелство.

Сега тези подозрения се засилват още повече, тъй като Пит отново беше в компанията на Анистън. Този път той присъства на ежегодното й коледно парти, на което присъстваха само най-близките приятели на актрисата.

Според източници, които говорят пред „Entertainment Tonight“, Брад е бил един от последните гости, които са напуснали събитието. „Брад Пит пристигна на коледното парти на Дженифър Анистън около 19:00 в събота. Беше облечен спортно и дойде с бодигарда си, който го изчака в колата до края на партито“. Другите гости, присъствали на събитието, са Гуинет Полтроу, която също е сред бившите гаджета на Брад Пит, Том Ханкс, Кейт Хъдсън, Рийз Уидърспун и, разбира се, Лиса Кудроу. Феновете, които се надяват Пит и Анистън да се съберат, да не бързат с отварянето на шампанското. През февруари източник говори пред „Entertainment Tonight“ и споделя, че двамата не са двойка. Въпреки това, те са заровили томахавките и са оставили всичко в миналото. „Джен и Брад останаха приятели и са си говорили няколко пъти, след като и двамата останаха сами. Те са близки и се подкрепят в трудни моменти“. Дженифър Анистън се разведе с Джъстин Теру през 2017 година и оттогава не е имала нов мъж до себе си. Източник: tialoto