Христо Стоичков омая родна красавица! (още подробности)

Христо Стоичков омая родна красавица! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Христо Стоичков очарова красавицата Полина Панова, тя не скри възхищението си от него!

Носителката на титлата Мисис България и Мисис Трансконтинентал доктор Полина Панова може да се похвали с вълнуваща среща с футболната ни легенда Христо Стоичков.

Христо Стоичков

Христо Стоичков омая родната красавица Полина Панова, но остава верен на жена си

Съвсем случайно красивата лекарка седяла до него в бизнес класата на самолет, пътуващ за Варна. Полина не може да скрие вълнението и емоциите си от случката.

„Няма как човек да не се вълнува, докосвайки се до тази личност. Оказа се, че медийният образ на Стоичков е много различен от този, който аз видях.

Земен, интелигентен, истински джентълмен. Напомни ми за Джеймс Бонд“. Д-р Панова разказала, че скоро ще пътува по бизнес дела като лекар до САЩ и поканила Камата да присъства на нейните изяви в Маями, където Стоичков живее от години със семейството си, а той приел с удоволствие.

„Нищо не е случайно. Скоро пътувах с колата си по една магистрала, осеяна с билбордове с лика на Стоичков. Още тогава интуицията ми подсказа, че ще се срещна с него“, допълва тя, пише вестник Телеграф.

Въпреки множеството фенки, които има обаче, Христо Стоичков неведнъж е доказал, че е абсолютно верен на съпругата си Мариана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар