Децата на Филип Киркоров станаха модели! (виж тук)

Гласувайте за статията

Малчуганите на Филип Киркоров с дебют като модели!

Децата на естрадната легенда с български корени Филип Киркоров Алла-Виктория и Мартин, дефилираха на модно ревю в родната Москва.

Филип Киркоров

Децата на големия Филип Киркоров станаха модели

Щастливият татко се похвали с първите стъпки на отрочетата си в модата. В кратките клипове Киркоров показва как стилисти и гримьори приготвят дечицата му за сцената в една от старите класически и запазени сгради в града – „Дом Пашкова“.

Видеодневниците започват с малката Алла, която стои пред голямо огледало и я гримират. Известният й баща следи зорко целия процес. Наметнат с луксозно наметало Киркоров демонстрира близост с организаторите.

В ревюто децата му дефилират заедно на сцената, облечени в последните модели на Диор. Естрадната звезда, роден във Варна, винаги е показвал предпочитанията си към скъпите дрехи и е обличал децата си по последна мода.

В момента Киркоров работи по най-новия си спектакъл, в който е включил огнено шоу на сцената.

Той ще бъде представен в новогодишната нощ и с него певецът ще посрещне новата 2020 г. Ще бъде излъчен по руската национална телевизия.

Наскоро певецът обяви, че през следващата година възнамерява отново да мине под венчило, 14 години след развода си с Алла Пугачова. Избраницата му е 43-годишната актриса Екатерина Гусева.

Двамата ще се венчаят първо у нас, а след това и в Москва. „Сватбата ще е в България, заради баща ми. Той много ще се зарадва“, потвърди Киркоров, пише вестник Телеграф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар