Ким Кардашиян лъсна с тлъсти глезени като колбаси (Вижте модния й гаф – Снимки)

Гласувайте за статията

Риалити звездата стана за резил, показа дебелите си глезени и бюст в деколте до пъпа

Ким Кардашиян заедно със сестрите си бяха гостенки на светско събитие. Присъстваха на церемонията по раздаване на наградите People’s Choice 2019.

Преди известно време тя се оплака, че е натрупала доста излишни килограми и заради това ще трябва да промени стила си на обличане.

Ким бе избрала дълга до земята рокля, впита по тялото с огромно до пъпа деколте. Десенът на дрехата й бе с лъскав змийски принт, а бюста на звездата напираше да изскочи на вън.

Снимка: Блиц

Е,не може да се каже, че килограмите на риалити героинята й личат кой знае колко. Но ако човек се загледа по-детайлно в областта стомаха и ханша ще установи, че тя носи стягащо бельо, с което крие несъвършенствата по тялото си. Тя самата признава, че не излиза без такова специално бельо.

Снимка: Блиц

Ако обаче се вгледаме в глезените на Кардашиян, които се показваха под дълбоката цепка на роклята ще видим, че са доста подути.Каишките, които ги стягат са се впили в  плътта и те приличат на колбас, стегнат с връв.

Тв знаменитостта си е поставила задача да свали излишното си тегло докато стане на 40. Тя все още има време тъй като рождения й ден е догодина през октомври. Започнала е усилени тренировки по два пъти на ден, като признава, че никога не е тренирала преди вечеря, но сега го прави, предавт от jenata.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар