Бившата снаха на Тодор Живков измамница (Вижте машинациите й)

Гласувайте за статията

Маруся Мирчевска ужилила журналисти с 40 бона, лъже и за връзките си в Холивуд

Бившата снаха на Тодор Живков завлякла Димитър Цонев и колегата му Иван Димитров с 40 бона. Тя им поискала на времето сумата да направи филм за Ботев.

Иван Димитров разказва, че заедно с Митко Цонев намерили спонсори, събрали парите и ги дали на жената. За която тогава не знаели, че е снаха на Тато. Тя им се представила с името Маруся Морган, взела парите и повече не й видели очите.

Журналистът завел иск и се заел да докаже всичките й машинации. В момента Мирчевска  е дошла в България и прави опити да разпродаде имотите си. Тя не може да удовлетвори финансовите претенции на Димитров, който иска справедливост след като дамата отмъкна парите.

Снимка: ХотАрена

Той твърди, че от нейни близки научил как синът й който е внук на бившия първи и носи неговото име не иска майка му да живее с него и семейството му. Говори се, че я изгонил и тя обитава друго жилище.

Иван Димитров издава, че Маруся иска да продаде софийските си апартаменти за да погаси своите и на сина си дългове. Отдавна е известно, че Тед Влад се подвизава в САЩ и се препитава като състезател по покер.

Завлеченият журналист споделя, че Мирчевска му предложила пушка, която уж й подарил Тато. А на режисьора Максим Генчев чанта от крокодилска кожа, неин дар от Людмила Живкова. Като изказва съмненията си, че дамата никога не е била в близки отношения с Живкова и тя не би й подарила нищо.

Освен това бившата снаха на Тодор Живков се представя за холивудска знаменитост. Димитров разкрива, че когато ги завела във филмово студио във Ванкувър, от където й били обещали един милион за филма за Ботев ги посрещнали като обикновени посетители и за малко да ги изгонят. Никой не познавал госпожата, а тя се хвалела, че Милош Форман ще снима филм за нея, предават от ХотАрена, цитирайки България днес.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар