Маги Джанаварова след „Маскираният певец“: Имаше един човек, който ме тормозеше с любопитството си! (Какво още разкри?)

Маги Джанаварова след „Маскираният певец“: Имаше един човек, който ме тормозеше с любопитството си! (Какво още разкри?)
2 (40%) 1 vote

Първа майката на Маги Джанаварова разбира, че тя участва в „Маскираният певец“

На финала на мистериозното шоу „Маскираният певец“ зрителите класираха на почетното трето място Пчелата – Маги Джанаварова. Любопитен факт е, че само Мария Илиева успя да разпознае кой се крие зад атрактивния й костюм.

Маги гостува в „На кафе“ и сподели с Гала най-емоционалните моменти от участието си в шоуто и развесели панела на предаването с неподозирани истории от живота си. „Особено в началото на шоуто, когато времето беше по-топло, свалях маската и от мен буквално течеше вода. Все пак си мисля, че моят костюм беше от най-леките. Единственото по-трудно за носене беше маската на главата. Бях пощадена като тегло на костюма.

„Маскираният певец“ беше страхотно предизвикателство за мен, защото се стараех да не бъда себе си, но в същото време това си бях аз. Поведението ми на сцената е такова, каквото е и вкъщи. Аз съм щура и игрива, по цял ден танцувам, слушам музика, забавлявам се с моя приятел. Всички специфични жестове, стъпки и поведение, които Пчелата показваше на сцената, измислих самичка. Преживяването беше жестоко. Първият човек, който се досети, че участвам в шоуто, беше майка ми, която след втория лайф ме попита: „Ти къде беше снощи?“. Отговорих й, че съм била на участие“, разказа Маги, пише nova.bg.

Маги Джанаварова разкри, че е "тормозена" от приятелката си Нора Караиванова сн. nova.bg

Маги Джанаварова разкри, че е „тормозена“ от приятелката си Нора Караиванова сн. nova.bg

Певицата споделя, че е имало един човек, който много я е „тормозел“ с любопитството си. „Имаше един човек, който много ме тормозеше с любопитството си – най-добрата ми приятелка Нора Караиванова, която след петия лайф ми каза: „Не мога да повярвам, че от толкова време обсъждаме „Маскираният певец“, а ти не си ми казала, че участваш“. Попитах я защо смята, че участвам. И оттам се започна едно постоянно звънене по телефона“, разказа още Маги Джанаварова за участието си в мистериозното шоу, в което тя завърши трета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар