Радина Кърджилова промени Деян Донков до неузнаваемост

Радина Кърджилова промени Деян Донков до неузнаваемост
5 (100%) 1 vote

Радина Кърджилова промени своя любим Деян Донков до неузнаваемост

Откакто Радина Кърджилова и Деян Донков са родители на малкия Христо, те промениха коренно живота си. Факт е, че красавицата успя да промени до неузнаваемост актьора, който се слави с буен нрав. Двамата са решили да спазват коледния пост. Това сподели нежната половинка от звездната двойка, научи HotArena.

Заради поста, до празниците двамата ще трябва да се лишат от консумацията на сирене, мляко, яйца, месо и като цяло всички животински храни, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

„С Деян ще се разделим с месото, сиренето, киселото мляко и шоколада, разбира се”, сподели Радина Кърджилова.

Въпреки поста и свързаното с него ограничение в храната, щастливата майка не се отказва от възможността да поглези любимия мъж с нещо сладко и се развихри в кухнята.

Тя успя да приготви вкусно шоколадово брауни, което е изцяло с растителни съставки. За целта любимата на Донков използва кокосова заливка и соево мляко за приготвянето на десерта.

Тя самата не крие, че майчинството е променило живота й. Радина споделя, че вече е станала по-отговорна и синът й е най-важен за нея. Пълна трансформация претърпя и нейният любим. След появата на малкия Христо, Деян Донков остави в миналото пиянските си запои.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар