Деси Радева похвали ГЕРБ

Гласувайте за статията

Деси Радева с изненадваща похвала към ГЕРБ

Напълно неочаквано Деси Радева похвали ГЕРБ. Първата дама си позволи да направи похвален коментар по адрес на партията на Бойко Борисов. В интервюто, което даде в ефира на Пауър ФМ, тя направи изненадващо признание за ГЕРБ.

Първата дама коментира промените в управата на родния й град Бургас, на които бургазлии са свидетели от няколко години. Тя заяви, че най-после градът има късмет по отношение на своя градоначалник. В своя радиодебют тя сподели, че й липсва Старата фрегата и свързва Бургас именно с нея. Деси Радева си спомни, че на времето там е било любимото й място за срещи с приятелки.

„Много съм щастлива, че родният ми град най-после случи на кмет. Помните какво беше при Йоан Костадинов“, заяви първата дама. Тя допълни, че дори елхата в Бургас е по-красива от тази в столицата.

Първата дама добави още, че след излизането от студиото задължително ще отдели време да разгледа украсата на града, тъй като досега е гледала единствено снимки и клипове в интернет.

Тя коментира плюсовете и негативите като съпруга на президента. Радева посочи, че най-големият плюс е възможността да се среща със световни лидери и заяви, че никога не си е представяла, че един ден ще се запознае с тях. Тя допълни, че хубавото на президентството на Радев е, че то ще има край, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар