Наум Шопов и Теа Минкова разкриха подробности за раждането на малката Амая (Какво споделиха?)

Гласувайте за статията

Наум Шопов и Теа Минкова с първо видео след раждането на Амая

Наум Шопов и Теа Минкова станаха родители само преди няколко дни. На 5-ти декември се появи на бял свят първата им рожба – Амая Шопова. Щастливият татко обяви хубавата новина в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм с няколко кадъра на малката принцеса. А феновете веднага забелязаха, че екранния д-р Тасев от „Откраднат живот“ не крие лицето на дъщеря си емотикон, както е модерно напоследък.

Младите родители получиха много поздравления от многобройните си почитатели. Преди няколко дни Теа и Амая бяха изписани от болницата и вече са си вкъщи.

Покрай грижите за малката си принцеса Наум и неговата любима намериха време да разкажат повече за появата й на бял свят и за емоциите, които са изпитали. Във видеото, което те качиха в своя канал в YouTube, Теа и Наум споделят, че са решили да открехнат вратата около раждането на Амая, заради голямата подкрепа, която са получи от всички свои почитатели.

Най-личните моменти разбира се, Наум и Теа са запазили за себе си. Те разкриват, че Амая има колики, но те са се въоръжили с търпение. Плачът на малката не им пречи, защото „здравите бебета плачат“. От видеото става ясно, че раждането е планирано и Теа е родила със секцио.

Преди появата на Амая, бъдещият татко е видимо развълнуван и не може да сдържи сълзите си. Той споделя, че е виждал много бебета покрай следването си, но чувството да видиш собственото си дете е много по-различно. Наум признава, че се е страхувал дори да пипне Амая, когато я е видял за първи път.

Теа споделя, че раждането е минало много добре и тя е можела да става още на следващия ден. Наум разкрива, че с неговата любима са взели стая, в която да може да остава и той като неин придружител и така е бил при „двете си момичета“ почти през цялото време.

Профил

Младите родители обещават, че ще видим Амая много скоро, както и че няма да слагат никакви емотикони на лицето й и да я крият. Наум и Теа са категорични, че засега малката Амая няма да има собствен Инстаграм профил.

Наум Шопов и Теа Минкова разкриха подробности за раждането на Амая сн. Инстаграм

Наум Шопов и Теа Минкова разкриха подробности за раждането на Амая сн. Инстаграм

Щастливата майка признава още, че въпреки съмненията, които е имала, успява да кърми Амая. Младите родители споделят също, че са напълно наясно, че малката им принцеса е бебе и че ще имат много безсънни нощи покрай нея. Но това не ги притеснява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар