Лиъм Хемсуърт вдига сватба след развода с Майли (Певицата бясна)

Гласувайте за статията

Лиъм Хемсуърт вдига сватба след развода с Майли Сайръс

Лиъм Хемсуърт вдига сватба след развода с Майли Сайръс. Актьорът вече представи втората си приятелка на родителите си и се радва на пълното им одобрение. Габриел Брукс е на 21, чаровна, работи като модел и е родом от Сидни. И е всичко това, което Майли не е – отговорна, внимателна и примерна млада дама.

През октомври Лиъм бе засечен да флиртува с актрисата Мадисън Браун, след доста палава среща в Ню Йорк. Но нещата не стигнаха по-далеч помежду им.

Сега обаче актьорът изненадващо откри нова сърдечна тръпка в лицето на моделката. И както изглежда нещата са сериозни, тъй като я е запознал с родителите си.

Семейството се е срещнало с новата приятелка на Лиъм на предпразничен обяд преди Коледа в северната част на Нов Южен Уелс, където фамилията живее.
Габриела се е срещнала с майката на Лиъм – Леони, която е била очарована от младото момиче, пише „Дейли мейл“. Младата госпожица се е радвала на топъл прием и сърдечно гостоприемство.

Папараци са успели да засекат двамата докато обядват с родителите на Хемсуърт. Усмихнатият Лиъм направо е сияел, виждайки, как двете жени се смеят и разговарят. По време на срещата са се присъединили и двама семейни приятели.

Габриела се е срещнала след това и с бащата на Лиъм – Крейг. Двамата с приятеля й дори отседнали в дома на фамилията.

Междувременно Майли не изглежда да бърза особено с развода. Певицата изживя кратък романс с Кейтлин Картър, а след това и с австралийския певец Коди Симпсън.

Лиъм Хемсуърт вдига сватба след развода? сн. Инстаграм

Лиъм Хемсуърт вдига сватба след развода? сн. Инстаграм

Изпълнителката продължава да протака развода, но Лиъм от своя страна също не бездейства. Актьорът е наел топ адвокатката Лора Васар, която да приключи развода му с Майли Сайръс. Според слуховете звездата се надява скоро да са ожени за новата си приятелка и дори й е предложил официално брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар