Андреа притесни феновете си със снимка от болницата (Вижте какво е състоянието на певицата)

Гласувайте за статията

Андреа шашна феновете си с фотоса, който публикува

Андреа уплаши феновете си в социалната мрежа. Блондинката публикува своя снимка в болницата. На фотоса се вижда само ръката й и поставения в нея абокат. Феновете й се притесниха и веднага започнаха да си задават въпроса какво се случва с нея. Появиха се дори публикации, че причината за влизането на блондинката в болница е стреса покрай новата порция словесни престрелки между нея и Митко Димитров в онлайн пространството.

Снимката от болницата бързо изчезна от сторито на звездата. Но феновете й продължиха да се питат какво се случва с нея и да се тревожат. Оказа се, че престоят на певицата в болницата е бил много кратък и се дължи на временно неразположение.

Миналия вторник бившата на Кобрата се преуморила покрай снимките на новия си клип. Заради изтощението и влошената си кондиция, тя решила да потърси лекарска помощ. Приближени до нея съобщават, че в момента певицата се чувства много добре и няма никакъв риск за здравето й.

И в новия си клип Андреа остава вярна на себе си. Феновете й отново ще я видят в поредица от провокативни кадри. Блондинката ще ги зарадва с нова порция горещи сцени, в които показва плът, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар