Честито: Ето как Теодора Духовникова отпразнува 42-ия си рожден ден!

Гласувайте за статията

Теодора Духовникова чукна 42 лазарника в голяма компания!

Чаровницата на родното кино и театър Теодора Духовникова отпразнува снощи рождения си ден. Тя събра приятели от актьорската гилдия в задушевен и стилен италиански ресторант в центъра на София.

Теодора Духовникова

Теодора Духовникова чукна 42 години сред приятели

Зеленооката красавица вчера навърши 42 години. Издайническа снимка с кого и къде празнува известната рожденичка се появи късно снощи в личния профил на Владо Пенев в социалната мрежа Фейсбук.

За да прегърнат приятелката си и да й честитят дойдоха нейните колеги Юлиан Вергов, Захари Бахаров, Ани Пападопулу, Радина Боршош, Марта Вачкова, Владо Пенев, Дарин Ангелов, Христо Петков, режисьорката Диана Добрева.

Захари Бахаров бе в компанията на половинката си Диана Алексиева. А пък рожденичката бе заедно със съпруга си бизнесмена Стефан Духовников.

С голяма част от актьорите, които уважиха личния празник на талантливата красавица тя си партнира в няколко спектакли на сцените на Народния театър, сред които „Лисичета“, „Когато гръм удари“ и „Бащата“.

Групата се е забавлявала до ранни зори, цитира Hotnews.bg. От фотоса личи, че всички са в страхотно настроение и видимо се радват на компанията.

Повечето заложили на леки италиански ястия, полети с бяло и червено вино. Никой от актьорите не прекалил с алкохола, тъй като днес някои от тях са на представления или репетиции.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар