Прекрасната Цветелина Янева разкри най-важното в живота си! (виж тук)

Гласувайте за статията

Цветелина Янева разкри, че детето е най-важното нещо в живота й!

Цветелина Янева изпраща една от най-успешните си години. Певицата представи проектите “Болка моя”, дуета с Фики – “Не ме оставяй” и “Ангелът”. Които уцелиха право в десетката музикалните предпочитания на публиката и й донесоха 17 милиона преглеждания в YouTube.

Цветелина Янева

Цветелина Янева разкри, че детето е смисълът на живота й

Самостоятелните й песни влязоха в микса за концерта “Планета на 18” и бяха бурно аплодирани от присъстващите в Пловдив. С много трепет изпълнителката стъпи на сцената в зала “Колодрума” и минути след изявата си сподели:

“Беше още по-еуфорично, защото не работя от няколко години. За мен голямата сцена е единствената сцена в момента и няма как да не ми липсва. Аз съм от семейство на музиканти и за мен не е само работа, а живота ми.

В момента не мога да кажа, че много страдам , защото вкъщи има едно малко създание, което е по-важно”, каза певицата преди дни в свое телевизионно интервю.

Майчинството за нея е една цялостна промяна, свързана не само с детето, но и с други фактори. “Промени ме към добро, към грижа и към това да отговарям, и да треперя за най-важното нещо в живота ми”, подчертава фолк певицата.

Тя стана майка на момченце през миналата година в края на лятото. В навечерието на Новата 2020-та година си пожелава:

“Само здраве си пожелавам, на мен и на моите близки, защото това е най-важното, а в кариерата, смятам, че аз и моят екип можем да постигнем всичко, стига да работим”.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар