Лара Фабиан кацна в София с частен самолет, пазят я гардове! (виж тук)

Гласувайте за статията

Лара Фабиан пристигна в София с частен самолет!

Певицата Лара Фабиан е кацнала с частен самолет в София вчера сутринта. Тя се е разходила из града и най-емблематичните му забележителности.

Лара Фабиан

Лара Фабиан ще изнесе концерт в столицата, пристигна у нас още вчера

Две от тях – Народния театър „Иван Вазов“ и храм-паметника „Свети Александър Невски“ тя определя като нейни любими от изминалите й посещения у нас.

Тази вече най-успешната белгийска певица ще изнесе своя концерт в зала „Арена Армеец“, част от световното турне „50“.

Изпълнителката, която през януари ще отбележи своя 50-годишен юбилей, се е настанила в луксозен хотел в сърцето на столицата. Тя е придружена от личен бодигард и екип, който наброява 30 души.

Охраната била необходима на Лара, която в момента представлява небивал интерес за ловците на автографи. Именно гардът е успял да я предпази на летището, където обнадеждените фенове не успели да я щракнат.

През деня Лара е имала достатъчно време да разгледа столицата. Вървейки из центъра, тя е успяла да види най-интересните софийски обекти.

Днес входовете на най-голямата концертна зала в страната ще бъдат отворени в 18.30. Няма да има подгряващи артисти, а звездата ще излезе на сцената в 20 часа, пише вестник Телеграф. Сигурни сме, че изявата й ще бъде забележителна, както винаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар