Голям гаф на финала на „България търси талант“!

Гласувайте за статията

За гафа призна единият от водещите – Даниел Петканов

Снощи зрителите станаха свидетели на голям гаф на финала на „България търси талант“.

По всяка вероятност този гаф коства загубата на един от участниците в шоуто.

Георги Георгиев показа изумителни математически способности, които оставиха без думи дори най-големите гении. На финалната права той трябваше да раздели огромни цифри, а след това да покаже още от уменията си.

"България търси талант"

За гафа призна единият от водещите – Даниел Петканов

Компютърът изчисли, че е допуснал само една грешка, което видимо не се отрази добре на участника. И според зрителския вот той се нареди на второ място, след незрящия Андриян Асенов, който пък се оказа страхотен гласов имитатор на редица знаменитости.
В крайна сметка се оказа, че Георги не е допуснал грешка, а компютърната програма е дала фира. Затова научаваме тази сутрин от Даниел Петканов, който бе един от водещите на петия сезон на „България търси талант“.

„На финала вчера Георги Георгиев допусна една единствена грешка в преследването на световен рекорд на живо в предаването… След проверка се оказва, че софтуерът е допуснал грешката. Същият софтуер, който е легализиран и се ползва на световните първенства по скоростна калкулация.
Изводът е – машината може да сбърка, но Георги – НЕ! Адмирации отново за това, което направи този скромен човек! Пожелавам му да продължи да прославя България на световните форуми и да вдъхновява с гения, който притежава“, поясни Петканов.

Оказа се, че Георги е вдъхновил и много деца да тръгнат по неговия път. „Детето ми, което е на 9 години, ме помоли при всяка изява на Георги да гласуваме за него – започна да решава задачи по математика заради неговия пример! Ето това е талант, който за съжаление продуцентите не уловиха. Аман! Нужна е сила на духа и плам, с които да заредиш мъниците – Георги го притежава и вярвам, че ще успее в мечтата си да отвори школа“, отбелязва една горда майка в официалната страница на шоуто, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар