Ето какво ще се случи във втория сезон на „Завинаги“

Ето какво ще се случи във втория сезон на „Завинаги“
4.2 (84%) 5 votes

Във втория сезон ще се случат доста интересни обрати

След като стана ясно, че почитателите на хитовия сериал „Завинаги“ ще бъдат зарадвани с по-дълги серии от 2 януари догодина, всички тръпнат в трескаво очакване на това как ще се развие животът на любимите им герои.

"Завинаги"

Във втория сезон ще се случат доста интересни обрати

Оказва се, че във втория сезон на „Завинаги“ (Истанбулска невеста, както е истинското заглавие на хитовата поредица), отношенията между снаха и свекърва се променят коренно.

Почитателите на „Завинаги“ ще останат изненадани още от първия епизод на втория сезон. В него ще видите актьора Йозджан Дениз (Фарук Боран) с прошарена коса. Запознати издават, че актьорът, който от години насам се боядисва, е оставил естествената си прошарена коса.

Именно така го изисква ролята му – косата му побелява, след като неговата любима Сюрея го напуска и заминава за Прага.

Интересното е, че Аслъ, която изпълнява ролята на снахата във фамилия Боран – Сюрея Боран, е родена в Лондон.
Когато е на 12 години, семейството й се връща окончателно в Турция.

В началните класове бъдещата актриса мечтае да стане певица и се интересува от музика. Завършва гимназия по изящни изкуства, а после специалност „Театър“ в университета „Златният рог“ в Истанбул.

Започва да се занимава активно с актьорската професия от 2003 г., но таланта си на певица показва и в сериала „Завинаги“ – тя самата изпълнява песните в поредицата, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар