Стана ясно кога Би Ти Ви ще поднови излъчването на хитовия турски сериал „Завинаги“

Гласувайте за статията

Задават се сериозни промени

Би Ти Ви спря излъчването на хитовия турски сериал „Завинаги“, който вървеше в ефира на медията от 20 до 21 ч. всяка делнична вечер.

Последният епизод от „Завинаги“, бе излъчен в петък – 13 декември.

"Завинаги"

Задават се сериозни промени

От медията успокояват зрителите, които следят с интерес развитието на драмата „Завинаги“, че почивката ще е кратка. Съвсем скоро те не само ще възобновят излъчването на хитовия сериал, а и дори имат добра новина за почитателите му.

Хитовата сапунка ще се завърне на екран отново след празниците. И за да бъдем по-точни, тук е мястото да споменем, че ще можете да го гледате отново от 2 януари 2020 година. Това означава, че в четвъртък в 20.00 ч., трябва да сте пред малките екрани, ако искате да разберете как ще се развият нещата по-нататък.

Добрата новина е, че Би Ти Ви ще зарадва почитателите на хитовия турски сериал „Завинаги“ с по-дълги серии. Вместо досегашните 45 минути, те ще могат да гледат значително по-дълги епизоди от по 70 минути. Сериалът вече ще се излъчва от 20 до 21.30 ч. всяка вечер, пише zajenata.bg.

Във втория сезон на сериала ви очакват изненадващи обрати с почти всички герои от сагата. Ще повдигнем завесата, разкривайки ви, че Сюрея и Есма Боран ще станат приятелки и ще си помагат взаимно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар