Съпругата на Андрей Арнаудов хвърли всички в шаш

Гласувайте за статията

Емануела се оказа отлична домакиня

Съпругата на тв водещия и продуцент Андрей Арнаудов – Емануела, хвърли всички в шаш.

Преди края на петия сезон на „Фермата“, се развихри кулинарен пир в риалитито. Оказва се, че голямото угощение, което бе подготвено за четиримата финалисти, е било дело лично на съпругата на Андрей Арнаудов – Емануела.

Андрей Арнаудов

Емануела се оказа отлична домакиня

Колкото и невероятно да ви звучи, тя се слави като отлична домакиня и любителка на здравословния начин на живот.
Специално за Маргарита, Веселка, Сами и Краси тя направи фритата – италиански омлет със зеленчуци и вкусни, но полезни десерти. Ястията изпрати по мъжа си в стопанството.

Андрей Арнаудов нагости четиримата финалисти с редица вкусни ястия, приготвени от съпругата му и майка му. Той сложи на трапезата в лятната кухня и класическото изкушение „Агнеса“. То бе изненада от майка му за последните участници, оцелели в изпитанията на селския живот.

„В моето семейство много обичаме този сладкиш, той е най-хубавият за панахиди и погребения, с него можем да сложим и край на сезона“, пошегува се водещият на „Фермата“.
След неговите думи финалистите вдигнаха наздравици и започнаха да се приготвят за големия финал, който бе излъчен на живо в събота вечер. Припомняме, че голямата награда бе спечелена от многодетната майка от село Борима – Веселка Маринова, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар