Милен Цветков се връща в ефира на бял кон Преглеждания: 2156

Не е изключено да стане част от екипа на телевизията-майка
0
Оценете този post

Не е изключено да стане част от екипа на телевизията-майка

По всяка вероятност новата година ще донесе нова работа на журналиста Милен Цветков, чието предаване „Часът на Милен Цветков“, бе свалено от ефира на Нова тв.

Не е изключено журналистът да стане част от екипа на БНТ и още от идния януари да се върне на екран. Преди дни тв водещият е бил засечен да влиза неколкократно в сградата на телевизията-майка.

Милен Цветков
Не е изключено да стане част от екипа на телевизията-майка

Хора от персонала на „Сан Стефано“ 29 допускат, че Милен Цветков вероятно е в процес на водене на преговори с ръководството.
Той се носел мълчаливо по коридорите и дори най-любопитните клюкари в БНТ не успели да отгатнат със сигурност целта на честите му посещения там. В същото време обаче телевизията загуби доста от знаковите си имена, но и нае много нови попълнения.

Само в рамките на няколко месеца договорите си с БНТ прекратиха говорителката Радина Червенова и разследващата журналистка Валя Ахчиева. В колектива на медията пък неочаквано се вляха нови имена като ветеранката от прогнозата на времето Христина Балинска. Тя изненадващо напусна Би Ти Ви след скандал с по-младите си колежки и отиде в Националната телевизия. Като нищо Милен Цветков да е следващата изненада за зрителите на БНТ през новата 2020 година.

Припомняме, че той е безработен от повече от година и половина, след като предаването му бе свалено от ефира на Нова тв. Хапливият журналист успя да се закрепи финансово покрай местните избори, когато снимаше интернет предаване с кандидата за кметския пост в София на „Демократична България“ – арх. Борислав Игнатов. Спестяванията му обаче били пред привършване и вече едва ли може да си позволи да отклонява с лека ръка апетитните оферти за работа, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.