Изплуваха скандални разкрития за д-р Огнянова от „Откраднат живот“

Гласувайте за статията

Очевидно е върла любителка на чашката

Скандални разкрития за актрисата Диана Димитрова, която влезе в ролята на любимката д-р Огнянова от хитовия български сериал „Откраднат живот“, видяха бял свят.

Оказва се, че и в реалния си живот актрисата е точно такава особнячка, каквато играе в „Откраднат живот“. С тази разлика, че в реалния живот си пада повече по алкохола, отколкото по сладкото, пише „Уикенд“.

"Откраднат живот"

Очевидно е върла любителка на чашката

2019-а например за нея стартирала с водка в ръка, която звездата си пийвала сам-сама. Тя не крие, че открай време мрази да е с други хора на Нова година. Предпочитала да се усамоти, да се налива с алкохол, да си прави равносметки и да планира живота си занапред.

Когато не пие водка, посяга към виното. То обаче ѝ било само за официални случаи, когато се изисква да спазва приличие. Иначе си била фенка на твърдите питиета.

Наскоро актрисата издаде детска книжка, която не е първа в кариерата ѝ, но е първата, откакто е звезда. Самата Диана обяви, че ще раздава автографи в столичен мол. Но предупреди феновете си да не закъсняват много, защото „Дядо Коледа обича да пие водка и аз му правя компания.”, пише show.blitz.bg.

Както се казва – всеки един със странностите си… Важното обаче е, че успя да се превърне в един от любимите персонажи в сериала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар