Ани Цолова нанесе тежък удар по Виктор Николаев

Ани Цолова нанесе тежък удар по Виктор Николаев
3 (60%) 1 vote

Тя разкри цялата истина за отношенията им

Ани Цолова, която е бивша екранна половинка на водещия на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев, му нанесе изненадващо тежък удар.

От една година бившата тв водеща Ани Цолова има нов бизнес – провежда обучения по публична реч, а проектът й носи името „Говори, за да те видят“.

Ани Цолова

Тя разкри цялата истина за отношенията им

Тя изнася лекции на тема комуникационни умения, кризисен пиар, успешно интервю и въздействаща презентация. Организира както групови, така и индивидуални консултации.

Ани Цолова твърди, че сега се е посветила на това занимание и свободното й време е ограничено, а телевизията не й липсва, отбелязва Хотарена.нет.

Тя е категорична, че вече изобщо не иска да се връща на малкия екран. Въпреки всичко, все още не може да преглътне огорчението си от факта, че много хора й обърнали гръб в онзи труден за нея момент, когато я отстранили от Нова тв.

Лица, които считала за близки, я изоставили, а подкрепа получила от единици. Дори тогавашният й екранен партньор Виктор Николаев започнал да се държи резервирано с нея, а дотогава й се пишел приятел.

„За съжаление, реалността е такава. Когато си на гребена на вълната, всички са до теб. Ако имаш нужда от помощ – малцина ще се отзоват“, коментира в последното си интервю Ани Цолова.

И добавя: „Имаше приятели (единици), с които се разделихме. Но верните останаха. Преминахме още един тест. И мога във всеки един момент да им се обадя и да кажа: „Помощ“. И няма да има много думи.

При все, че не назовава по име Виктор Николаев, става ясно, че визира именно него като един от хората, които са я разочаровали. В момента бившата тв звезда поддържа връзка с много малка част от някогашните си колеги. Чуват се често с Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и Дарина Сарелска.

Най-близка й е обаче Десислава Стоянова, която води „Преди обед“ по Би Ти Ви. Двете дори са ходили заедно на море това лято.

Ани разкри цялата истина за отношенията си с Николаев

След като изчезна от ефир, журналистката дълго пази мълчание и не разкриваше причината за отсъствието си. Месеци по-късно проговори, за да представи новия си проект, а и да стопира слуховете.

„Когато друга водеща зае мястото ми в сутрешния блок „Здравей, България“, телевизията ми предложи да започна подготовка за ново предаване извън новините и актуалната журналистика, но то така и не бе реализирано. Защо? Не мога да отговоря на този въпрос“, коментира тогава Ани.

Тя допълва, че винаги е имало недоволни от неудобните й въпроси. „Била съм в окото на бурята близо 20 години. Заставала съм с лицето си всеки ден и не съм се крила от нищо. Не съм се поддавала на натиск. Когато съм виждала смисъл, не съм имала страх да плувам в бурни води, но не съм се приемала за остър журналист. Затова бях учудена, че нормални и задължителни въпроси се приемат за смелост, героизъм и острота. Но всяко нещо има своя край!“, посочва още тя.

Въпреки новия бизнес, който стартира, понякога с носталгия се сеща за първите си стъпки в телевизията, когато гласът й треперел и не можела да овладее мимиките на лицето и езика на тялото си. Постепенно се научила как да диша правилно и гласът й да звучи уверено, а сега иска да предаде уменията си на други, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар