Щерката на Анджелина Джоли и Брад Пит си сменя пола

Анджелина подкрепя изцяло Шайло
0
Оценете този post

13-годишната Шайло вече е на хормонална терапия, става Джон

13-годишната Шайло е най-голямото от трите биологични деца на Анджелина Джоли и Брад Пит и отдавна е известна с предпочитанията си към момчешките дрехи и поведение – пише в. „Уикенд“. Обикновено детето на вече разведената звездна двойка носи къса коса, момчешки дрехи и нито следа от дамски аксесоари. Сега тийнейджърката предприема окончателната една стъпка към истинската си идентичност, която явно е мъжка – отбелязва изданието.

Шайло вече е започнала да приема мъжки хормони, за да подготви тялото си за смяна на пола, когато възрастта й го позволява. Освен това настоява към нея да се обръщат или с името Джон, или с Питър – като препратка към любимия си герой Питър Пан.

Свръхпопулярните родители на Шайло приемат решението й и го подкрепят изцяло в неговото пътешествие. Анджелина Джоли казва, че винаги е заставала зад решението на детето си, още откакто на 3-годишна възраст то заявява, че се чувства като момче и настоява да се отнасят към него като към момче.

Пред водещата Опра Уинфри Брад Пит беше малко по-сдържан и не пропусна да подчертае, че не одобрява 13-годишен тийнейджър да приема хормонални препарати. Той обаче веднага допълни, че въпреки всичко приема и окуражава решението на детето си, защото единственото му желание е то да бъде щастливо със себе си.
„Обичам Шайло и я подкрепям такава, каквато е. Гордея се с детето си и го обичам“ – отсече таткото.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.