Гала тотално изби рибата (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Тв звездата си живее повече от баровски

Този път водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, тотално изби рибата.

За никого не е тайна, че Гала води живот с доста висок стандарт, за който мнозина могат само да мечтаят. Факт е, че този начин на живот е присъщ на световните знаменитости.

Гала

Тв звездата си живее повече от баровски

Неотдавна тв звездата било уловена на семеен обяд в ултраскъп столичен ресторант.
В 5-звездното заведение, намиращо се в хотел в баровския квартал „Бояна“, Гала се наслаждаваше на маса, препълнена с ВИП блюда, в компанията на семейството си. Първо край трапезата се събрали тя, половинката ѝ Стефан, майка ѝ и племенничката ѝ от Америка. По-късно към тях се присъединили щерка й, заедно с гаджето си.

Сервитьорите в ресторанта спринтирали един след друг до масата на блондинката, която не спряла да поръчва засукани ястия. Направило впечатление, че Гала дори не се интересувала от цените им. Справка с менюто показва, че порция телешки жулиени например струва 34,50 лв., а стекът – 42,50 лв. За един семеен обяд там телевизионерката пръскала по хиляда лева, без да ѝ мигне окото.

След като роднинската гощавка приключила, водещата и близките ѝ излезли вкупом от ресторанта.
Те дълго се сбогували един с друг, разменяйки си прегръдки и целувки.
Последен вратата на 5-звездния хотелски комплекс напуснал кандидат-зетят на тв звездата.

Прави впечатление, че Константин, който вече живее на семейни начала с дъщерята на Гала – Мари, е с гипсиран крак и се придвижва едва-едва, с помощта на две патерици. Как се е контузил любимият на Мари и колко сериозни са пораженията по крайника му, не е ясно. Припомняме, че Константин, който е син на друга тв водеща – Джуджи, живее втори живот. Преди години той скочи от 6-ия етаж заради любовна мъка и се размина на косъм със смъртта.

Разделяйки се пред вратата на хотела, Гала, майка ѝ и Стефан се запътили към паркирания отпред джип BMW. Крачейки към скъпарското возило, водещата на „На кафе“ гордо носила на ръката си шармантна дамска чанта, част от последната колекция на „Луи Вюитон“, струваща 4636 лева, пише retro.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар