Дарина Павлова взе шокиращо решение

Гласувайте за статията

Оказва се, че няма да има сватба с Джулио

Дарина Павлова, по-известна като Мадам Мулти, не спира да изненадва.

Само няколко дни, след като се понесе мълвата, че Дарина Павлова се е сгодила за италианския актьор Джулио Берути, стана ясно, че всъщност новината е доста преувеличена.

Дарина Павлова

Оказва се, че няма да има сватба с Джулио

Нейни познати твърдят, че двамата в действителност са заедно, но Дарина Павлова категорично няма намерение да се омъжва.
„Най-добрата връзка е когато можем да бъдем най-добри приятели и любовници в едно и също време“, написа веселата вдовица в социалната мрежа, като подплати думите си с романтично фото.

На снимката Дарина и Джулио са се хванали за ръце, а на безимения пръст на Дарина блести диамантен пръстен. Близки до Мадам Мулти потвърдиха, че бижуто е подарък от 35-годишния актьор, но се оказва, че не е било придружено от предложение за брак.

Любовта на 56-годишната Дарина и Джулио претърпя множество обрати през годините. Двамата с младия италианец на няколко пъти се разделяха, а в медиите слуховете за обратната му ориентация ставаха все по-упорити. Появиха се и догадки, че връзката им е рекламен трик, подшушнат от пиара на Дарина – Сандро Рубини.

Неотдавна италианските медии разкриха, че Джулио все по-често е забелязван в дома на вдовицата в центъра на Рим и двамата отново са се събрали, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар