Синът на Стефан Данаилов е съсипан след смъртта на още един много близък човек

0

Владимир смята, че това не е случайно

Едва съвзел се от загубата на Стефан Данаилов, синът му Владимир понесе още една тежка загуба на близък човек.

„На рождения ден на баща ми Стефан Данаилов почина и човекът, който ми е помагал много с напътствия, с духовни съвети, с всичко – отец Ефрем, който живееше в Аризона. Много ми беше мъчно, но знам, че и двамата са на по-добро място“.

Синът на Стефан Данаилов е съсипан

Така синът на големия актьор Стефан Данаилов – Владимир, се прости и с още един свой приятел и духовен баща. „Той беше жив мъченик, помагаше на всички, беше зареден с много любов, раздаваше я, не оставяше никой на пътя“, обяснява Владимир.

Отец Ефрем е роден във Волос, Гърция, на 24 юни 1927 г. Живее в гръцкия православен манастир „Св. Антоний“ в щата Аризона, САЩ. „Той бе духовен отец на четири манастира в Атон, няколко манастира в цяла Гърция и многото манастири, построени по неговите молитви и усилия в Америка и Канада“, уточнява наследникът на Стефан Данаилов.

Човекът, от когото той се е учил на добролюбие, продължава да е в сърцето му.
„Както и баща ми. Знам, че болката е голяма от загубата, но сигурно няма нищо случайно в това, че двамата човека, които много обичах, си отидоха по едно и също време. Тежко ми е“, изплака наследникът на Данаилов.

В момента той продължава да учи и е мотивиран да стане „един от най-добрите лекари“, каквато е била мечтата на баща му Стефан Данаилов. „Разбира се, че се радвам, че ще има зала в НАТФИЗ, сцена и булевард на името на тате. Той го заслужава. Стоянка Мутафова също“, категоричен е Владимир Данаилов, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.