Пластичен хирург разкри цялата истина за Никол Станкулова

Гласувайте за статията

Оказва се, че красотата й далеч не е природна даденост

Пластичен хирург разкри цялата истина за красотата на синоптичката на Нова тв – Никол Станкулова.

Оказва се, че дори и да не признава, тя има доста корекции по лицето си, констатира специалист по пластична хирургия, пише LifeOnline.bg.

Никол Станкулова

Разликата е повече от очевидна

„Всички са вперили поглед в устните й, но не забелязват брадичката…“, отбелязва той.
Бърза проверка с по-стари фотоси на Никол Станкулова изкарват голямата й тайна наяве.
По някое време синоптичката се е сдобила с… брадичка. На старите кадри видимо лицето й е по-кръгло, не така скулесто и продълговато както сега.

Промяната й се дължи на протеза, която се имплантира, за да оформи брадичка, коренно променяща формата на лицето. Процедурата не е сложна, а възстановяването минава за седмица-две.
Първата публично известна такава операция у нас бе направена на Брадъра Пеньо Даскалов, още по време на формата през 2006 от д-р Страхил Ефремов.

През годините до тази интервенция прибягнаха редица родни знаменитости.
Сред тях са певиците Мария и Галена. Най-скоро протеза на брадичката получи Преслава, която комбинира операцията с така обсъжданата ринопластика.

Синоптичката с буклите също е участвала в риалити формата „Вип Брадър“ през 2012, снимки от тогава също показват осезателната липса на брадичка.
„Колкото и да отрича, Никол отдавна се е запознала с иглите и скалпела. Тя поддържа изградената вече визия с редовни инжекции с филър. Поставят й го в устните и скулите. Понякога повдигат веждите й. Ботокса също не й е чужд…“, отбелязва специалистът.

Разликата е повече от очевидна

Разбира се, че няма нищо лошо в това една жена да се поддържа, но е глупаво да твърди, че всичко, което показва й е дадено от природата, защото истината не може да бъде скрита. Самата Никол Станкулова се издъни, опитвайки се да опровергае писанията по свой адрес като сподели стара своя снимка от корица на списание. След информациите за корекциите й, момичето от времето по Нова тв пусна корица на списание, за което позира през 2003 година.

„Далечната 2003 година! Една от първите ми корици! Без фотошоп, без спекулации за корекции, но с малко повече бузки”, хвали се приятелката на милионерския син Теодор Минев.
В съвременната история на модните печатни издания няма корица, която да не е обработена и ретуширана от графичен дизайнер. На споделената снимка също ясно се вижда липсата на брадичка преди 6 години.

Междувременно зрителите на Нова тв отбелязват, че напоследък синоптичката се появява на екран тревожно слаба, а видът й изглежда болнав. Те изразяват надежда, че не я е сполетяло някое хранително разстройство от типа на булимията или не дай Боже анорексията. Сега Станкулова е на 31 години и вече е майка на момиченце. Дъщеря ѝ се казва Теа и се роди през ноември 2018 г., пише show.blitz.bg.

Никол Станкулова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар