Не е за вярване каква изненадваща новина поднесе Софи Маринова

Гласувайте за статията

Певицата ще покаже друго лице, за което никой не подозира

Ромският славей Софи Маринова съобщи новина, с която изненада всички.

По всичко личи, че това, което подготвя изпълнителката съвсем скоро ще влезе в устата на всички. Факт е, че никой не е очаквал подобно нещо от нея, но ето, че по Коледа стават чудеса.

Софи Маринова

Певицата ще покаже друго лице, за което никой не подозира

Изпълнителката реши да покаже друго лице на музикалния си талант, за който никой не подозира. Със сигурност гласовитата звезда ще отнесе сериозен хейт, но пък ще има и такива, които ще оценят усилията й.

Дни преди Коледа тя изпя „Остани” от репертоара на незабравимата Паша Христова, като я представи в една по различна версия. Новият вариант на песента е дело на DJane Monique, която често преобразява стари песни, в ново звучене и ги събира в проекта „КавърЪ“.
Песента се сдоби и с видеоклип, който ще се появи съвсем скоро по музикалните канали у нас. В него ще видим Софи Маринова в две визии, коренно различни една от друга.

„Поканих Софи Маринова за този проект, защото тя има уникални гласови данни и си я представих точно в този проект. Мисля, че се справи изключително добре и направихме една много хубава нова версия на това парче” – сподели DJane Monique.

Певицата не се е колебала и за миг и с радост приела предложението за песента. Самата тя е израснала с тези песни и винаги е слушала българска естрада. „Остани” е песен, която донася „Златният Орфей” на Паша Христова през далечната 1971 година. Песента е написана от Николай Арабаджиев, с когото певицата прави едни от най-големите си хитове.

На 21 декември тази година се навършват 48 години от смъртта на популярната певица, която загива в самолетна катастрофа. Дали Софи Маринова няма да ни изненада с още естрадни песни, предстои да разберем. А дотогава ще се наслаждаваме на „Остани” в изпълнение на Софи Маринова, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар