Истината за Цветанка Ризова ще ви остави без думи

Гласувайте за статията

Колегите й разкриха нещо много любопитно

Истината за водещата на предаването „Лице в лице“ по Би Ти Ви – Цветанка Ризова, ще ви остави без думи.

Очевидци разкриват, че тв звездата, е сред ВИП клиентите на една от най-реномираните столични клиники за дерматологични процедури и естетични корекции. Цветанка Ризова посещавала центъра за красота поне два пъти в годината.

Цветанка Ризова

Колегите й разкриха нещо много любопитно, Би Ти Ви, 

Задължителната процедура, на която се подлага на всеки 6 месеца била поставяне на ботокс на цялото лице.
Само запълването на най-изявените бръчки й струвало 1200 лв. на година, защото цената на еднократна процедура е 600 лв.

Отделно от това Цветанка Ризова харчела и други допълнителни средства за пилинги, терапии и първокласна козметика за лице.
Обичайно журналистката настоявала да й поставят ботокса по време на отпуск. Причината за това е, че дори най-силният тв грим не е в състояние да прикрие синините, които се образуват от десетките убождания с игла, чрез която филърът се вкарва под кожата на пациентите.

В същото време 54-годишната Ризова не си признава за процедурите, на които се подлага. Тя твърди, че е изцяло натурална и няма подобрения. Преди време естрадната звезда Кичка Бодурова успя да я засрами в ефир, отклонявайки се от разговора и питайки я какво е сторила с физиономията си и дали устните й са истински или уголемени.

„Нито едно боцкане нямам по лицето!“, затапи я тогава водещата, пише Ретро. Тя се подлага и на други мъчения в името на красотата. Перфектната й фигура пък се дължи на изтощителни диети, от които тв водещата не си почива даже и на празниците. „Кара само на кафе и цигари. Позволява си само чаша бяло вино понякога“, коментират колегите й, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар