Алисия не е на себе си след тази трагедия

Гласувайте за статията

Певицата изгуби любимо същество

Фолк певицата Алисия не е на себе си след трагедията, която я сполетя.

Чалга изпълнителката е неутешима след случилото се и не може да си намери място, а сълзите й текат като река. Причина за скръбта й, е смъртта на домашния й любимец.

Алисия

Певицата изгуби любимо същество

От обкръжението й издават, че специалистите дълго време се борили за живота на любимото същество на Алисия, но за нейно огромно съжаление, изходът бил фатален.

Припомняме, че Алисия имаше две кученца от породата Бо, внесени от Турция с помощта на нейния колега Тони Стораро. Породата не само е рядка, а и е изключително скъпа. Едно кученце от тази порода струва над 5 хиляди лева. За огромно съжаление на техните стопани обаче, не живеят дълго. Преобладаващата част от тях умират, преди да навършат две годинки.

Алисия обича безкрайно много животните и силно се привързала към мъника. Уви, той се разболял и си отишъл от този свят преди няколко дни. Тони Стораро също беше подарил на синовете си куче от тази порода, което оцеля по-малко от годинка, пише show.blitz.bg.

За момента единствена утеха й остава другият домашен любимец от същата порода, но така или иначе тя много добре знае, че и той няма да живее много дълго.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар