Сбъдна се най-големия кошмар на Петя Дикова

Гласувайте за статията

Тя обаче е решена, че ще се бори докрай

Сбъдна се един от най-големите кошмари на наследницата на Сашо Диков и Аня Пенчева – Петя Дикова.

Запознати издават, че в тв средите, тя е известна с работохолизма си.
Поради тази причина никой не се изненада, когато Петя Дикова, реши да прекъсне майчинството си едва след 7-мия месец, за да се завърне на екран.

Оказва се обаче, че сметките ѝ, са излезли криви.
Щерката на Сашо Диков бе детронирана по доста неприятен начин.

Петя Дикова

Тя обаче е решена, че ще се бори докрай

Тя била забелязана отново да обикаля монтажните на Би Ти Ви, само че вече не като водеща на „Cool…T“. Поне засега пътят ѝ към предаването, което сама измисли и създаде преди няколко години, е затворен заради амбициозната й колежка Поли Гергушева, отбелязва HotArena.

Гергушева е наложена за водеща лично от директора на новините в канала Венелин Петков. Според мълвата в медийните среди, преди 4-5 години тя за кратко е имала интимни отношения с началника си. Двамата са запазили добрите си отношения и до днес и хубавицата се ползва с протекциите на ръководството.

Петя прекрати майчинството си на седмия месец след раждането

Така и не става ясно на кого е поверен в момента сина на Петя Дикова – Александър, но е факт, че самата тя е прекъснала отпуска си по майчинство и се е върнала на работа.

В ефира на Би Ти Ви вече изтече първият резултат от нейния труд – минифилм за Стефан Данаилов. С него телевизията почете големия актьор след неговата смърт. Това се оказа и официалното завръщане на екран на Петя Дикова. Само дето тя вече няма нищо общо с „Cool…T“.

Шоуто поне засега ще продължи да се води от наследницата ѝ в студиото Поли Гергушева.
Поли уж е по заместване в предаването, но не смята да си тръгва, а и шефовете не напират да я сменят с титулярката, шушука се в нюзрума на Би Ти Ви. За капак, рейтинга бил по-висок с новото лице, пише Уикенд.

Мълвата носи, че Петя много държала да си вземе предаването обратно, тъй като бе не само негова водеща, а и човекът, измислил и наложил цялостната му концепция. Засега обаче всички пътища назад към него оставали затворени. От Би Ти Ви предлагали на актьорската щерка работа зад кадър и не били склонни да я връщат като лице на което и да е шоу. По закон са длъжни да ѝ пазят щата в телевизията, но могат да ѝ сменят позицията и май точно това ще направят, смятат работещите в медията.

Очевидно сметките й, са излезли грешни

Клюките из коридорите на медията носят, че за Петя се подготвя място като продуцент, което тя не е склонна да приеме. Макар че често е критикувана от зрителите по всякакви параграфи, включително че фигурата ѝ е твърде едра, за да се появява на екран, Дикова от малка е свикнала да работи в кадър и не била склонна да „слезе от трона“, както самата тя нарича мястото си в „Cool…T“.

Сега е бясна, че там се е настанила по-млада, слаба и красива бивша репортерка, която изобщо не смята да си тръгва.
Вместо да се примири, че ще работи в сянка, Петя решила да се бори за мястото си.

Именно затова се навила да се върне на работа, въпреки че синът ѝ Александър е само на 7 месеца. Макар че никой не искал подобни жертви от нея, Петя решила да се прави на героиня, за да стане ясно колко много държи на работата си. В телевизията има поне 10 души, които можеха да направят филма за Стефан Данаилов не по-зле от нея, коментират колегите й в Би Ти Ви.

Докато майката спасява своята звездна кариера, за бебето се грижи който може. Твърди се, че на разположение най-често е свекървата на Петя. Самият той също бил свикнал да сменя памперси и да храни сина си с пюрета, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар