Жоро Шопа стана баща за пети път

Гласувайте за статията
Аферистът Жоро Шопа стана татко в Барселона, докато чака делото си за екстрадиция в България

Баща за пети път е станал преди около месец Георги Семерджиев – Жоро Шопа – пише в. „Уикенд“. Бившият борец и дясна ръка на Евелин Банев-Брендо е бил зарадван с пеленаче от млада дама, родом от Пловдив, с която поддържа връзка през последните 2 години и която устроил с апартамент в Барселона – отбелязва изданието.

Името на младата майка и нова възлюбена на Жоро Шопа се пази в строга тайна, като само най-близките му били наясно с появата на пеленачето. Според мълвата, която се носи из Пловдив, дете на Семерджиев е родила първа братовчедка на настоящата приятелка на Владо Арабаджиев, син на Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Поредното бащинство на Семерджиев го сварва в твърде напрегнат за него момент. Жоро Шопа води продължителна съдебна битка с родните власти, които опитват да издействат екстрадицията му от Испания от 9 месеца, колкото трае и цяла бременност.

Здравенякът попадна на мушката на правосъдието ни, след като в началото на март в имението му край Барселона бяха задържани укриващите си хотелиери Ветко и Маринела Арабаджиеви, срещу които се води дело за данъчни измами. Туристическото семейство бе екстрадирано в България през лятото и оттогава е в ареста с повдигнати обвинения.

Жоро Шопа чака екстрадицията си в България

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар