„Болният“ Стайко Стайков вилнее из кръчмите като за последно

Гласувайте за статията
Синът на милионера Миню Стайков – Стайко Стайков, няма поведението на болен човек

Стайко Стайков, наследникът на алкохолния бос Миню Стайков, отново отърва постоянния арест след зрелищна изцепка и екшън със столични полицаи – пише в. „Уикенд“. Преди дни 30-годишният милионерски син се озова за кратко в ареста, след като пробва да осуети полицейска проверка на столичния бул. „Черни връх“ и подаде сигнал на тел. 112, че се опитват да го отвлекат – отбелязва изданието.

Арогантното поведение на Стайко Стайков вбеси МВР и прокуратурата, тъй като само преди година той отново изигра цирк с мнимо отвличане. Тогава Стайко се появи в „Пирогов“ след месеци в неизвестност и обяви, че не се е укривал от властите на Интерпол, а е бил похитен от неизвестни и държан месеци наред в плен.

След като прекара няколко дни в болница, синът на Миню Стайков бе пуснат на свобода заради силно разклатено здраве. Предвид поведението на Стайко в следващите месеци и безкрайните му обиколки из кръчмите в София обаче мнозина се съмняват, че лекарските експертизи може и да са манипулирани.
„Стайко не се е спрял от няколко месеца. Постоянно е по кръчмите, обграден от агресивна въоръжена охрана и неизменно с дамска компания. Синът на Миню няма поведение на болен човек“ – категорични са очевидци на постоянните му запои.

Стайко Стайков постоянно е по кръчмите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар