Истината: Ето защо Брад Пит и Анджелина Джоли решиха да превърнат дъщеря си в момче

Гласувайте за статията

Шайло – първата биологична дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли се превърна в истинска сензация

Първата биологична дъщеря на Брад Пит и Анджелина Джоли – Шайло се превърна в истинска сензация с решението да смени пола си. Само 2 години след нейното раждане, баща й разкри в свое интервю, че тя желае да бъде наричана Джон или Питър. Тогава се вдигна голям шум в пресата след разкритията на актьора.

Две години по-късно Анджелина Джоли също направи коментар по темата и заяви, че Шайло харесва да се облича като момче и това е причината да има мъжка прическа.

На 13 години тийнейджърката реши да направи и най-сериозната крачка в живота си – тя започва хормонална терапия, която е главна част в процеса за смяна на пола й.

Терапията предполага прием на тестостерон. Това ще доведе до удебеляването на гласните струни и натрупването на повече мускулна маса, както и до уплътняване на кожата. Хормоните няма да отхвърлят необходимостта от последващи операции за премахване на типичните за женската полова система белези.
Според специалистите, Шайло започва прекалено рано хормоналната терапия. Но след като има подкрепата на родителите си, тийнейджърката е категорична в решението си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар