Миглена Ангелова на любовен воаяж в Париж

Гласувайте за статията
54-годишната Миглена Ангелова заключи с катинар любовта си с Кузман

Миглена Ангелова и нейната половинка – бизнесменът Кузман Примджанов, отпрашиха на предколедно пътешествие в града на любовта – Париж. Двойката посети Евродисниленд, Лувъра и Айфеловата кула – пише в. „Уикенд“. Двамата се отбиха и до Стената на любовта, където влюбени символично заключват любовта си с катинари – отбелязва изданието.

Връзката на Мадам „Искрено и лично“ с Примджанов се оказа най-продължителната и най-стабилната в живота й. След куп разочарования на любовния фронт и биография като на някоя холувидска знаменитост 54-годишната Миглена Ангелова се бе зарекла никога повече да не сключва брак. Влюбчивата фурия обаче не устиска дълго без мъж и най-накрая откри сродната си душа в лицето на 9 години по-младия от нея Кузман.

Напук на всички прогнози, че любовта им ще просъществува от ден до пладне, тя става все по-стабилна. Кузман дори вдъхнови Миглена да напише книга, посветена на участието й във „ВИП Брадър“ и да му я посвети.
Бившата тв водеща е убедена, че Примджанов е мъжът за нея и споделила пред приятелки, че ако й предложи брак, без да се замисля, ще каже „да“. Четирите й деца пък нямали нищо против, защото освен че вече имат свои семейства, виждали колко е щастлива майка им.

Миглена е открила в Кузман сродна душа

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар