Синът на Стефан Данаилов загуби още един любим човек

Гласувайте за статията

Единственият наследник на Стефан Данаилов се сбогува с още един любим човек

На рождения ден на Стефан Данаилов, неговият син се сбогува с още един обичан човек. Освен биологичния си баща, Влади загуби и своя духовен наставник. Наследникът на Ламбо сподели, че отец Ефрем също си е тръгнал от този свят.

Покойният отец, който е родом от Волос, Гърция, е прекарал последните години от живота си в Аризона. Той бил духовен наставник на Влади и винаги му давал съвети как да постъпи в дадена ситуация.

Синът на Стефан Данаилов сподели, че покойния отец е роден през 1927. Той е бил духовен водач на 4 манастира в Атонската света обител, на няколко манастира в Гърция и на създадените от него църкви в Америка.

Отецът проповядвал в САЩ и Канада. От него Влади се е научил на добролюбие и е категоричен, че той ще остане в сърцето му.

„Болката от загубата е голяма. Няма нищо случайно в това, че любимите ми хора ме напуснаха по едно и също време. Убеден съм. Тежко ми е“, сподели опечаленият наследник на Стефан Данаилов.

Преди дни той се завърна в Америка, където живее от години и следва медицина. Бъдещият медик продължава да се явява на изпити, въпреки събитията, които преживя през последните месеци, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар