Не е за вярване какво наследство остави Стоянка Мутафова на дъщеря си

Гласувайте за статията

Муки е единствената наследница на актрисата

Няма никакво съмнение, че наследството, което остави покойната актриса Стоянка Мутафова на дъщеря си Мария Грубешлиева-Муки, е повече от богато.

Оказва се, че комедийната актриса, която издъхна навръх Никулден, е оставила на дъщеря си наследство за 2 милиона лева, отбелязва vesti365.

Стоянка Мутафова

Муки е единствената наследница на актрисата

Както е известно, Мария Грубешлиева, по-известна като Муки, е единствената наследница на Стоянка Мутафова.
Според изданието, Муки наследява освен имотите на Стоянка Мутафова, и крупна сума в брой. Преди година и половина актрисата продала за над 200 000 евро къщата си в „Драгалевци“, тъй като вече нямала сили да ходи там.

Мутафова неотдавна продала и семейната си къща в центъра на Бургас за 250 000 евро. Не е ясна съдбата на парцела до брега на морето в Свети Влас, с който актрисата се сдоби чрез заменка преди 15 години.

Майка и дъщеря обиколиха цяла България с мемоарната книга на Стоянка Мутафова. Авторските права върху книгата остават за Муки.

За Мария Грубешлиева остава и апартамента на Стоянка Мутафова в квартал „Лозенец“, който се оценява на около 350 000 евро. В последните си години голямата актриса превеждала в банковата сметка на дъщеря си и голяма част от хонорарите си. За щерката остават и авторските права на знаменитата Стоянка Мутафова, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар