Галя Александрова от „Пътят на честта“ изключително близка с дъщеря си (Вижте още разкрития за екранната Бонка)

Гласувайте за статията

Галя Александрова от „Пътят на честта“ горда с дъщеря си

Галя Александрова от „Пътят на честта“ е изключително близа с дъщеря си. Ива Софиянска-Божкова се среща с екранната Бонка и дъщеря й Александрина Василева. Дъщерята на  Галя Александрова е „Мисис България“, участва в първенства по спортни танци категория „сеньори“ и работи във фармацевтична компания.

Категорично различните като характер майка и дъщеря са много близки в живота. Дъщерята на Галя Александрова споделя, че е много горда от майка си. „За мен е гордост да съм дъщеря на такава актриса, но и отсъствието на майката е тъжно. Артистите са много ангажирани, а е самотно без майка. Аз съм медицински представител към фармацевтична компания.

Като дете съм участвала в театрални школи, които е водила майка ми. В момента се занимавам и със спортни танци, ходя по конкурси и участия. Това вероятно е част от артистичния ген от майка ми. С моя партньор сме шампиони на България в категория „сеньори“, три пъти сме ходили и на световни първенства. Печелила съм и титлата „Мисис България“, разказа Александрина Василева, пише nova.bg.

Галя Александрова разкрива, че с дъщеря й са изключително близки. „Тя израсна в театъра и операта. Майка ми беше 27 години счетоводител в операта в Стара Загора. Но като я питаха като малка какво работи майка ти, тя отговаряше, че нищо не работя, защото съм артистка. Но когато започна да ме гледа в телевизионните ми изяви, вече смяташе, че работя в телевизора. Близки сме, приятелки, обръща се с мен по име, реално сме като сестри“, разказа Галя Александрова пред Ива Софиянска.

Емоции

Актрисата признава още, че понякога е „бурна“ в реакциите си. „Аз понякога съм много бурна в реакциите си и в емоциите си. Не съм подмолна, винаги казвам какво не ми харесва и какво ми харесва. Понякога, ако не съм го казала на мига, то се натрупва. И после в незнаен ден и час, излиза тапата и шампанското се излива. Много съм щастлива и се гордея с дъщеря си. Много е умна, работлива и дисциплинирана“, призна Галя Александрова.

Галя Александрова от "Пътят на честта" е изключително близка с дъщеря си сн. nova.bg

Галя Александрова от „Пътят на честта“ е изключително близка с дъщеря си сн. nova.bg

Актрисата се превъплъщава успешно в образа на Бонка от „Пътят на честта“, а след това превъплъщение, дъщеря й Александрина често е наричана „малката Бонка“, когато я видят по улиците. „Като ме видят по улиците в Стара Загора и казват: „Ето я малката Бонка“, за мен това вече е нарицателно. Бонка и малката Бонка. Много се гордея с нея“, признава Александрина Василева за майка си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар