Мария Игнатова го закъса много здраво

Гласувайте за статията

Блондинката се чуди как да върже двата края

Оказва се, че след като предаването „Господари на ефира“ падна от телевизионния екран, положението на Мария Игнатова не е никак розово.

От близкото обкръжение на блондинката издават, че откакто свалиха „Господари на ефира“ от ефир, тя се намира в задънена улица.

Мария Игнатова

Блондинката се чуди как да върже двата края

Мария Игнатова се чуди откъде да припечели някой и друг лев, за да посрещне най-елементарните си нужди.
Блондинката опитала късмета си в няколко нови поприща с надеждата да намери нещо доходоносно. Първо се пробва като текстописец в музикалната фирма на Владимир Ампов – Графа, но заплащането не било това, което очаквала.

Достоверни източници разкриват, че Мария Игнатова взела решение да се завърне към моделската професия и със сигурност името й ще работи за повече ангажименти. В момента тя прибира пари от реклами и с хонорара успява да преживява.

Нaй-нoвaтa ѝ изявa e зa мoднa мaркa, кoятo зaлaгa в рeклaмитe cи нe нa прoфecиoнaлни мoдeли, a нa жeни oт шoубизнeca. Прeди дa взeмaт Мaрия Игнатова, в cъщaтa фирмa прaвихa фoтocecии c aктриcaтa Дecи Бaкърджиeвa, пише show.blitz.bg.

В същото време графикът на бившата й изгора Димитър Рачков, е препълнен от ангажименти. Според мълвата, която се носи в последно време в артсредите, Рачков дори вече е намерил заместничка на Мария и то в лицето на тяхната бивша колежка Радинела Чаушева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар