Мениджърът на Стоянка Мутафова направи разтърсващи разкрития

Гласувайте за статията

Актрисата изрекла страшни думи малко преди смъртта си

Мениджърът на Стоянка Мутафова – Евгени Боянов разкри страшни неща, изречени от актрисата три месеца преди кончината й.

Припомняме, че Боянов бе един от най-близките хора на актрисата.

В началото на септември младият мъж отишъл в дома на Стоянка Мутафова и Муки. Трябвало да изберат роклите за планирания на следващия ден гастрол в Копривщица за представянето на книгата „Добър вечер, столетие мое“.

Стоянка Мутафова

Актрисата изрекла страшни думи малко преди смъртта си

„Преглеждахме тоалетите на Стояна и за един от тях тя каза, че иска с него да бъде погребана.
Взе да ми споделя и къде желае да бъде последният й дом – гроба на покойния й съпруг Нейчо Попов на Алеята на артистите в Централните гробища, с кои перли да е, дали да бъде кремирана или не…

Опитах се да я спра: „Тази тема е много тъжна. Подготвяме се за път, а ти какво ми говориш“. Тя обаче продължи: „Слушай ме добре, за да не съжаляваш след време, че не си ме чул и да ти тежи на съвестта“.

Така ми даде да разбера, че вече иска да си отиде от този свят. Никога преди това не беше ставало дума за такива страшни неща. Смятам, че Стояна даде тези указания на мен, защото просто не искаше да притеснява дъщеря си. Искаше да предпази Муки от тежката тема“, разкрива Боянов в интервю пред седмичник.

Той разказа още, че любимият котарак на 97-годишната Стоянка Мутафова усетил, че стопанката му си е отишла. Вечерта, след като тя починала, Чарли се сгушил в леглото в стаята на актрисата. „Нещо, което никога преди това не е правил. Той не припарваше до нейната спалня, защото знаеше, че там не може. Трудно ми е да обясня как е влязъл, но на сутринта го намерихме в стаята й. Чарли е на 16 години и Стояна много го обичаше“, заключи Боянов, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар