Синът на Годжи му доведе невероятно красива снаха (ФОТО)

0

Музикантът е готов да стане дядо

От известно време насам Георги Милчев – Годжи – басистът на „Ку-ку бенд“, е примерен съпруг и баща.

Доскоро обаче името му се свързваше с това на различни красавици. Както е известно, Годжи има двама големи сина от първия си брак, който приключи преди близо 20 години.

И въпреки, че той самият се сдоби с дъщеричка едва преди две години, басистът вече е готов да стане дядо, шушукат в музикалните среди.

Годжи
Музикантът е готов да стане дядо

Причината за тази мълва е фактът, че синът му Волен си има сериозна приятелка, с която отскоро живеят заедно.
Елена Дорошенко е модел и актриса, като е участвала в някои от клиповете към парчетата на Волен.

Музикантът и хубавата Елена са заедно от 2 години и са готови да създадат семейство.
Припомняме, че самият Годжи стана баща през 2017 г. от втората си жена Надежда Дончева. Ако кандидат-снаха му роди в близката година, внучка му и дъщеря му ще имат едва 3 години разлика и ще израснат заедно.

Басистът отдавна вече напирал да става дядо, но синовете му доскоро не искали и да чуят за деца. 28-годишният Цветомил, който е на годините на втората жена на Годжи, бил доста особен. Той трудно се привързвал и според запознати досега не е имал сериозна връзка. По-малкият Волен пък е едва на 23 г., но бил влюбчив като баща си и вече нямал търпение да създаде семейство.

И двамата са музиканти – свирят по заведения и изнасят концерти. Волен повече прилича на баща си не само на външен вид, но и по талант. Освен че свири на китара и пее, малкият син на Годжи също като него пише текстове към песни. Той е един от най-близките приятели на поп певицата Прея.

Волен и Цветомил са плод на любовта между Годжи и първата му жена – Даниела. Двамата се разделят преди близо 20 години, но си остават приятели. През годините басистът на „Ку-ку бенд“ е имал още няколко сериозни връзки, но единствено от Надежда Дончева пожела да има дете. Днес 2-годишната Цвета и майка й са най-голямата радост на Годжи. Поне засега…, пише zajenata.bg

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.